Уникално предложение за брак

„Isaac’s Live Lip-Dub Proposal“

Клипът е дело на Айзък Лам – актьор от американския град Портланд. Той решил да направи най-уникалното предложение за брак на приятелката си, въвличайки в идеята си десетки хора (по-точно 60). Един от най-важните участници в идеята му е брат му, чиято роля била да накара приятелката на Айзък Ейми да седне в задната част на колата му и да изслуша една песен.

На пръв поглед цялото представление изглежда просто и естествено, но когато си помислите, че всички тези 60 човека пеят песен без да чуват мелодията, разбирате колко трудно е това изпълнение. Е, повечето от тези хора са актьори, така че за тях това е било просто поредното предизвикателство.

Огромната популярност на клипчето изненадала Лам. Той си мислел, че само семейството и приятелите му ще го видят. Уникалното му предложение за брак (което, разбира се, се увенчава с положителен отговор) обаче достигна до милиони хора по цял свят.

Етикети:

Trackback от вашия сайт.

Николай Комнев

С най-добри пожелания, "Осим Хаим"! e-mail: [email protected]

Оставете коментар

Трябва да сте влезли, за да публикувате коментар.

Категории

Offcanvas

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.