MotionX-GPS за iOS

 

download

Manual

Съществуват много приложения, с които успешно можем да заменим навигационно устройство с нашия смартфон. Доста от приложенията имат поддръжка на карти, предназначени за определени устройства или производители.
Тук ви предлагам избора ми на едно приложение за iOS (iPad, iPhone),  с доста добри възможности и с поддръжка на BGMountains в онлайн и офлайн режим.
Основното предимство на посоченото приложение е лесното боравене с менютата и бързото създаване на маршрути. Голямо е предимството на приложението за запис на тракове (движението от точка А до точка Б). Това е изключително удобно за опознаване и движение в непозната местност и връщането обратно по същия маршрут. Този маршрут може да бъде записан, споделен в социалните мрежи или запазен в компютър. Същото се отнася и за маркиране и запис на различни точки от картата.
Приложението е платено. В него са предвидиени работа с основни карти, доста подробни, заложени от производителя. Добавянето на други карти става, чрез покупка в приложението Custom Map URLs, което отключва тази възможност. MotionX-GPS за iOS може да изтеглите от App Store.
В настройките на приложението за да добавите картата на BGMountain трябва да въведете следния адрес: http://bgmtile.uni-plovdiv.net:40158/[Z]/[X]/[Y].png
      

 

Етикети:,

Trackback от вашия сайт.

Николай Комнев

С най-добри пожелания, "Осим Хаим"! e-mail: [email protected]

Оставете коментар

Трябва да сте влезли, за да публикувате коментар.

Категории

Offcanvas

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.